Hyviä palveluvaihtoehtoja kuntalaisille

TV1:n aamu-uutisissa 19.1.2011 oli hyviä pätkiä hyvistä palveluesimerkeistä, joilla edistetään vanhojen ihmisten kotona asumista. Niistä toisena esimerkkinä tilataksilla ajettavat palvelulinjat, joissa matkustaja maksaa bussilipun hinnan. Ilmeet muikeana he nauttivat siitä, että pääsevät syrjäseuduilta kuntakeskuksiin ”ihmisten ilmoille” ja asioille. Ok, palvelu maksaa kunnalle ja valtiolle, mutta mitä maksaakaan vaihtoehto, jossa kunnan tulee tarjota muut palvelut sekä ääritilanteessa mahdollinen ”laitospaikka”.

Mitenkähän toimisi vapaaehtoistyönä toteutettavat hyväntuuliset ”kleinbbari-matkat”?

Kleinbussi.jpg

Kuvan auto ei ole omani, valitettavasti. Olen kuvannut sen Vääksyn mobilistiautojen tapahtumassa kesällä 2010. Tulevaisuuden haaveita vain:)

Jätä kommentti

css.php