Pronssisia naisia

vahter_merja_ruutuhuivikuva1_pienennetty_koko3.jpgSuomalaisten panostus Olympiakisoissa parani kisapäivien loppua kohti ja naiset toivat meille ilon aihetta pronssimitalisaavutuksillaan. Aino-Kaisa Saarisen 30 kilometrin hiihdon viimeinen suksien vaihtotilanne sai monet suomalaiset repimään hiuksiaan ja jo lähes menettämään mitalitoiveet. Vaan Aino-Kaisapa tuotti kelpo yllätyksen niin televisiolähetyksen selostajille kuin kotisohvien katsojillekin ja ilmestyi kuvaruutuun kärjessä hiihtäneiden kilpasisariensa vanavedessä ottaen kolmannen sijan. Naisten päätöshiihto oli hieno ja jännittävä kisa. Onnea Anna-Kaisalle!

Torstai-ilta se vasta mukavaksi osoittautuikin, kun ensin naisten viestihiihtojoukkueemme saavutti pronssisen mitalin. Noin tunnin kuluttua siitä Suomen Naisleijonajoukkue toi jääkiekkopronssia. Onnittelut kaikille upeille hiihtäjille sekä jääkiekkoilijoille!

Paljon pettymyksiä on kilpailupäiville ehtinyt kertyä niin kisoissa mukana olleille urheilijoille kuin innokkaimmille penkkiurheilijoillekin, mutta luulen, että nämä naisten hienot saavutukset parantavat monia aiempien päivien pettymyksiä.

Tiedä vaikka innostuisin itsekin laittamaan aamuherätyksen sunnuntaille ja valmistautuisin katsomaan miesten Slovakia-Suomi jääkiekko-ottelua. Jospa vaikka tämä pronssisade hyvinkin jatkuisi miestenkin kohdalla. Toivo elää!

Merja Vahter

merja.vahter@lahti.fi
www.merjavahter.fi

Jätä kommentti

css.php